Workshops & ceremonier

Nyhed!
Spirituelle Vandringer. Lederskab gennem spirituel vandring. Du vil opleve naturens storhed, familieopstillingers forløsende virkning og træne dit indre lederskab gennem stilhed og fællesskab.

Læs mere om de Spirituelle Vandringer og alle de andre forskellige former for undervisning “Tag et Valg” tilbyder herunder. Har du har spørgsmål el undres, tager du kontakt på mail, sms eller facebook.

Svedehytte - en rituel, kraftfuld, udrensende ceremoni

I rolige, smukke og naturskønne omgivelser, ved mit hjem og klinik ved Ringe, afholder jeg på 11. år ca. 8 årlige svedehytteceremonier.

En svedhytte er en renselses- og fordybelsesceremoni, hvor du som deltager arbejder med at bevidstgøre og slippe uhensigtsmæssige livsmønstre, forberede dig til nye overgange og forandringer. Du henter hver gang styrke og kraft til livets krav og opgaver.

Det er muligt at booke en individuel svedehytte for en arbejdsplads, et netværk, en organisation etc. Der er plads til 16 deltagere.

Datoer for svedehytter 2019:

Forårsjævndøgn: onsdag 20. marts kl. 16 – ca. 22.00

Så-svedehytte (Valborgs Dag): tirsdag 30. april kl. 16 – ca. 22.00

Sommersolhverv: fredag 21. juni kl. 16 – ca. 22.00

Høst: fredag 16. august kl. 16 – ca. 22.00

Efterårsjævndøgn: mandag 23. september kl. 13 – ca. 19.00

Vintersolhverv: lørdag 21. december kl. 16 – ca. 22.00 søndag 22. december kl. 16 – ca. 22.00

Til svedehytten medbringes:

– Løsthængende tøj – f.eks. sarong, kjole, badedragt, shorts, t-shirt. – 2 håndklæder. – Vandflaske. – Klip klapper el.lign. – Vindtæt/varm jakke.

Pris:

kr. 650,- incl. moms, trommerejse, svedehytteceremoni, 2 retter økologisk, vegetarisk, hjemmelavet, lækker mad og godt selskab :-)

Betaling & tilmelding:

vibeke@tagetvalg.dk eller via Facebook. Penge overføres via MobilePay (mobil 29 89 01 12) eller betales kontant ved ankomst. Tilmelding er bindende.

Svedehytter andre steder i Danmark:

Desuden på Ærø. Info, datoer og tilmelding: Maja Ørum – 28 77 00 32.

Familie opstilling

Familieopstilling en healingsmetode og el terapi for enkelt personer el. grupper. Familieopstilling er udviklet af Bert Hellinger. Se mere på www.Hellinger.com og www.familieopstiller.dk

Jeg er trænet i familieopstilling af hans elev, Stephen Victor, der har samarbejdet med min lærer i Inkatraditionen, Juan Nunez del Prado, om at integrere Inka traditionen i familieopstillinger.

Familie / relationsopstilling er en metode til at afdække skjulte mønstre , overbevisninger, regler,”hemmeligheder” og se dybe problematikker i større sammenhænge. Sjælens- og den åndelige bevægelser er afgørende i en familieopstilling. Intentionen er at åbne for det aspekt af mennesket, som adskiller intellekt og personlighed. Den del, der ikke umiddelbart kan mærkes, men som er til stede og lever i alt det vi er og gør.

Metoden sætter fokus på at undersøge og forstå de begrænsninger og levemåder vi har kopieret, bevidst / ubevidst, fra vores forældre og omsorgspersoner.

Under famileopstillingen arbejder du med dine rødder, forfædre og mødre, får orden på “rodet og smerten”, integrerer og anderkender at alting har en plads. Du og resten af gruppen får mulighed for at se og opløse nogle af de ”forviklinger”, vi lever og er i, ofte uden bevidsthed om det.

Som Bert Hellinger siger: “Jeg kan ikke helt forklare, hvorfor og hvordan en familieopstilling virker, blot konstatere, at det gør den”.

Overgangsritualer

Livet består af overgange. – Livet er dybest og cyklisk set, en evig overgang fra en tilstand og situation til en anden.

Nogle overgange er mere skælsættende end andre og kan være meget energigivende, at ære/ gennemleve med en ceremoni, ritualer og bevidsthedsudvidende forløb.

Tag et Valg tilbyder forløb og overgangsritualer for den enkelte, flere, familien eller grupper ved:

Fødsel og graviditet Ønsker du hjælp til at finde ind til din urkraft og gamle viden som kvinde, er graviditet og fødsel kraftfulde steder/livsøjeblikke, at hente sin kvindelige styrke fra.

Ceremonier, riter og indsigter omkring fødsel og graviditet kan berige dig selv som kvinde, så du finder ekstra ro, glæde og styrke. – Og evt. inspirere din partner, så I begge vokser.

Har du, I eller familien en angst for graviditeten ogfødslen, kan der også arbejdes aktivt med at transformere denne angst til en medhjælpende energi, som retmæssigt gør fødslen til en stor og enestående oplevelse.

Menstruation Mange kvinder og dermed, også vores døtre, er fremmedgjorte og taler meget dårligt om den oplevelse, det er, at få menstruation og dét, at kunne undfange nyt liv. Det bliver tit omtalt nedgørende og som noget urent og besværligt.

Det kan være anderledes! Ved hjælp af gammel viden og ritualer, bygger vi en anderledes glad og positiv energi, omkring den gave og den forandring, den purunge kvinde kan møde ved menstruations start.

Fra barn til ung moden voksen Gamle riter og ritualer kan hjælpe den unge på vej til større viden og visdom i deres indre, som brugbar hjælp for den udfordrende vej det er, at være teenager.

Menopause / overgangsalder

Vi kan hjælpe alt det, der er os, på denne nye vej via meditation, healing og coaching samt enkelte riter og ritualer.

3.alder

Forberedelse til et liv, hvor du ikke længere fungerer og bidrager på arbejdsmarkedet kan være meget brugbart. Coaching, ritualer og healing kan lette og hjælpe dig og din familie til en glad overgang i harmoni med dig selv og dine omgivelser.

Død

Afslutningen af livet er fysisk ultimativt. Via ritualer , healing og samtale kan denne overgang transformeres.

Bryllup

Anderledes forberedelse til det at forpligte sig til et andet menneske el partner.

Skilsmisse

Stor splittelse ved skilsmisse kan skabe store traumer. Gennem gensidig respekt til alle i relationen, kan traumer og splittelser minimeres.

Trommerejse

Trommerejse ritualet giver dig:

  • dybere kontakt med din underbevidsthed
  • ro til at hente svar på store spørgsmål “uden om” dit ego
  • kontakt med din kraft, dine værdier og potentialer
  • ro i krop, sind og ånd

Hvorfor ? Trommerejsen er et gammelt ritual shamaner brugte og stadig bruger, som metode til at rejse ind i andre verdener / virkeligheder for at få råd og vejledning. Trommens lyd er lyden, du rejser på.

Når du starter rejsen, kan du rejse bevidst eller ubevidst. Afrejsestedet kan være dit favoritsted i naturen eller et imaginært dejligt sted. Du vil rejse til enten over-, under – el. mellemverdenen:

Rejsen til underverden er (den el din ubevidste verden ) og kan foregå gennem et hult træ, hul el. andet der viser sig, eller som du bliver ført til.

Rejsen til mellemverden er ( den el. din bevidste verden) og viser sig ved at du bevæger dig her på denne jord.

Rejsen til oververdenen er ( den åndelige verden ) mærkes ved at du flyver , eller bevæger dig op i noget som feks skorstene, træer, master og lignende.

Trommerejse ritualet indledes med en guidet renselse Du fortæller dig selv og gruppen / teamet , hvad din intention med rejser er, hvad du gerne vil undersøge og eller din intension for rejsen. Du ligger, sidder el. står alt efter, hvad du foretrækker ( nogle vælger at stå, fordi de let kommer til at sove når de ligger el. sidder). Nogle vælger at have noget mørkt foran øjnene.

Trommen præsenteres, samt lydene trommen laver, når rejsen begyndes og afsluttes.

Rejsen påbegyndes og afsluttes, og der kan efterfølgende, evt fortælles via et talestok ritual, ( Talking stick ) hvis ordene i oplevelsen, er klar til at blive fortalt.

Her har den, der har talestokken ordet, retten til at tale, samt fortælle, hvad og hvor trommerejsen viste el førte dig hen til, og /el. igennem.

Udesidning

MERE INFO KOMMER

Spirituelle Vandringer - Hærvejen

Fordybelse i det indre landskab

Lederskab gennem spirituel vandring. Hærvejen,  9. – 13. august 2017 5 dages kraftfuld og personlig fordybende vandring på den jyske højderyg.

Du vil opleve naturens storhed, familieopstillingers forløsende virkning og træne dit indre lederskab gennem stilhed og fællesskab.

På vandringen vil du:

  • være i meditativ stilhed, når vi vandrer
  • opleve natur- og kultur kraftsteder
  • få viden om shamanisme og spirituel intelligens
  • arbejde med Bert Hellingers familieopstilling
  • skulle forholde dig til, hvad der er i din indre og ydre rygsæk…

Program

Vandringen starter og slutter i Viborg Domkirke. Vi vandrer sydover og overnatter undervejs på herberger. Hver dag er der fælles og individuelle øvelser og ceremonier, vandring i stilhed og familieopstillinger. Undervejs tilbydes personlig støtte og sparring. Morgen og aftensmad tilberedes i fællesskab.

Varighed: 5 dage. Start 9. august kl. 10 – slut 13. august ca. kl. 15

Rute: Hærvejen, ca. 80 km’s vandring.

Deltagerantal: 5 – 10 pers.

Pris: Kr. 5000,- incl. 2 familieopstillinger pr. person, individuel sparring, coaching, bagagetransport, forplejning, overnatning, turguidning og fortællinger.

Bagage: Du bærer din egen dagsbagage, men den tungere bagage bliver kørt. Husk at medbringe sovepose og underlag.

Forplejning: Maden er økologisk, vegetarisk og laves på herbergerne.

Turledere

Systemiske familieopstillinger er udviklet af Bert Hellinger. Metoden bygger på, at vi er forbundet og viklet ind i hinanden i vores relationer. Ved at arbejde energetisk med relationerne, kan ubalancer, gamle traumer og uhensigtsmæssige livsmønstre opløses. Se mere på www.hellinger.com

Velkommen til 5 dejlige dage på Hærvejen :-)

Spirituelle Vandringer - Bornholm

23. – 27. maj 2017

Mere info følger snarest.

Print Friendly, PDF & Email