Sessions

Balance er helbredelse.

En session er et personligt behandlingstilbud, som ofte er sammensat af flere forskellige behandlingstyper. Sessionens sammensætning er individuel, alt efter hvad klienten har af ønsker, og udfra hvad målet med sessionen er.

Jeg er Healer, séer, samt Indviet Paco og Shaman. Jeg bruger altid mine evner, i alle sessioner. Jeg har flere uddannelser indenfor alternativ behandling. Blandt andet FDZ zoneterapeut, Kinesiolog, Bach blomsterterapeut, Coaching, Lydterapi, og Familieopstilling.

En ny klients første session starter ofte med en samtale, så jeg kan danne mig et indtryk af hvor klienten befinder sig. Efter samtalen, fortsætter sessionen typisk med fysisk massage på ryg, ansigt, fødder m.m. Hvilke andre behandlingstyper der efterfølgende vælges, er meget individuelt.

Det er også muligt, at få en enkelt behandling, bestående af Zoneterapi, kinesiologi eller andet.

Enkelte klienter ønsker udelukkende at få en familieopstilling, en trommerejse, eller en guidet meditation ledsaget af lydterapi, med syngeskåle, enkelte toner, tromme el rasle.

Sessionerne kan foregå i min egen klinik på fyn, eller i klinikken på Amager, hvor jeg behandler på adressen Hallandsgade 6 ,2300 Kbh S .

Jeg tilbyder også sessioner via telefon eller på Skype.