Workshops & Ceremonier

Tag et Valg afholder vandringer på Bornholm, i Bingen i Tyskland og på Hærvejen. Du vil opleve naturens og elementernes storhed, familieopstillingers forløsende virkning og træne dit indre lederskab gennem stilhed og fællesskab.

Læs mere om de Spirituelle Vandringer og alle de andre forskellige former for undervisning “Tag et Valg” tilbyder herunder. Har du har spørgsmål el undres, tager du kontakt på mail, sms eller Facebook.

Svedehytte
– en rituel, kraftfuld, udrensende ceremoni

I rolige, smukke og naturskønne omgivelser, ved mit hjem og klinik ved Ringe,  Jeg har afholdt svedhytter siden 2009 ca. 6 årlige svedehytteceremonier.

En svedhytte er en renselses- og fordybelsesceremoni, hvor du som deltager arbejder med at bevidstgøre og slippe uhensigtsmæssige livsmønstre, forberede dig til nye overgange og forandringer. Du henter hver gang styrke og kraft til livets krav og opgaver.

Det er muligt at booke en individuel svedehytte for en arbejdsplads, et netværk, en organisation etc. Der er plads til 16 deltagere.

Datoer for svedehytter 2024:
  • Forårsjævndøgn: 20. marts
  • Valborgs dag: 30. april
  • Sommer solhverv: 20. juni
  • efterårsjævndøgn: 22. september
  • Vinter solhverv: 21. December
Til svedehytten medbringes:

– Løsthængende tøj – f.eks. sarong, kjole, badedragt, shorts, t-shirt.
– 2 håndklæder.
– Vandflaske.
– Klip klapper el.lign.
– Vindtæt/varm jakke.

Pris:

kr. 750,- incl. moms, trommerejse, svedehytteceremoni, 2 retter økologisk, vegetarisk, hjemmelavet, lækker mad og godt selskab

Betaling & tilmelding:

vibeke@tagetvalg.dk eller via Facebook.
Penge overføres via MobilePay (mobil 29 89 01 12) eller betales kontant ved ankomst.
Tilmelding er bindende.

 

Familieopstilling

…en healingsmetode og/eller terapi for enkelt personer el. grupper.

Familieopstilling er udviklet af Bert Hellinger. Se mere på www.Hellinger.com og www.familieopstiller.dk

Jeg er trænet i familieopstilling af hans elev, Stephen Victor, der har samarbejdet med min lærer i Inkatraditionen, Juan Nunez del Prado, om at integrere Inka traditionen i familieopstillinger.

Familie / relationsopstilling er en metode til at afdække skjulte mønstre , overbevisninger, regler,”hemmeligheder” og se dybe problematikker i større sammenhænge. Sjælens- og den åndelige bevægelser er afgørende i en familieopstilling. Intentionen er at åbne for det aspekt af mennesket, som adskiller intellekt og personlighed. Den del, der ikke umiddelbart kan mærkes, men som er til stede og lever i alt det vi er og gør.

Metoden sætter fokus på at undersøge og forstå de begrænsninger og levemåder vi har kopieret, bevidst / ubevidst, fra vores forældre og omsorgspersoner.

Under famileopstillingen arbejder du med dine rødder, forfædre og mødre, får orden på “rodet og smerten”, integrerer og anderkender at alting har en plads. Du og resten af gruppen får mulighed for at se og opløse nogle af de ”forviklinger”, vi lever og er i, ofte uden bevidsthed om det.

Som Bert Hellinger siger:

“Jeg kan ikke helt forklare, hvorfor og hvordan en familieopstilling virker, blot konstatere, at det gør den.”